Honda

Ai licență 100Tracks, ai discount la Honda

Faci parte din familia 100Tracks, ai și beneficii. Și aici nu vorbim despre amintirile frumoase de pe track-uri, nu luăm în calcul serile din tabără sau prieteniile noi legate. Cele enumerate mai sus nu sunt elemente ce pot fi cuantificate. Dar, iată, că putem oferi și avantaje concrete.

Astăzi vorbim despre cei de la Honda. Dacă ați uitat, cei de la Honda sunt cei care ne-au dat energie în vâtf de munte. Am avut un generator pentru a ține poarta de start umflată, am mai avut un generator pentru a hrăni comunicațiile prin stații. Trecem peste un detaliu extrem de important – fiabilitatea. A fost un detaliu care nicio secundă nu a fost în atenția noastră. Știam că generatoarele celor de la Honda pornesc la orice oră din zi sau noapte, și atât timp cât au carburant în rezervor… avem motive de a băga ștechere în priză.

Un alt detaliu ne-a frapat. Cât de silențioase sunt. Spre exemplu, în ziua a cincea de concurs, când echipajele au avut linia de start/finish în același loc… după ce mașinile au plecat pe track, pe platou era liniște.

Și când ai două generatoare pornite, din care unul produce doar 51 de dB, e liniște.

Da, dacă ai licență 100Tracks, ai discount 20% la generatoarele Honda!