DSC_9077b

Cristian Hrubaru, rock-ul și track-urile de la clasa TRIP

Nu vrem să bravăm, nu vrem să părem mai cool decât suntem, dar serile 100Tracks sunt ”alinate” de muzică rock, de Rock FM. Într-un final, am reușit să-l convingem pe Cristian Hrubaru să ne facă o vizită în tabără. S-a lăsat cam greu înduplecat, undeva în sufletul lui considera această evadare o mică dezertare din gașca de bikeri, dar pe la mijlocul săptămânii 100Tracks Adventure a aterizat la ceas de seară în tabără la volanul unui Nissan Pathfinder.

IMG_2345

Pentru a doua zi îi rezervasem o evadare cu Nissan NP300 Navara pe un track de la clasa TRIP. O să comitem o indiscreție și o să vă mărturisim că a fost prima evadare adevărată în off-road pentru Cristi Hrubaru. Este plăcut să vezi cum entuziasmul crește exponențial cu fiecare metru parcurs la o persoană care nu a mai fost pe un traseu de off-road. Și ești convins că cel de la volan are o experiență unică în clipa în care după fiecare viraj oprește pentru a imortaliza peisajele acompaniind sunetul declanșatorului aparatului foto cu onomatopee șoptite.

IMG_2349

Cristian Hrubaru putem spune că a fost virusat cu off-road de gașca 100Tracks, deja visând discret la o posibilă participare cu al său Pathfinder la o etapă la clasa TRIP.

DSC_9077