DSC_9363

Jurnal de bord – 100Tracks Adventure Ziua 4

Suntem în a cincea zi de 100Tracks Adventure.. ieri a fost zi liberă… și nu prea ne aducem aminte multe detalii, așa că… să vorbim despre a patra zi de concurs.

La noi în tabără atmosfera s-a animat și mai tare. Am fost asaltați de o gașcă de Dustere care își dispută întâietatea în Dacia Duster CUP, dar au pretenții serioase și la titlul Adventure Challenge CUP. Ne scoate pălăria în fața echipajelor cu Dacia Duster – o comunitate extrem de unită și jovială.

DSC_9479

La TRIP, primele trei echipaje fac rocada pe podium. Nu au mai reușit performanța din ziua a treia de concurs, aceea de a ajunge la sosire cu timp sinonim cu perfecțiunea. Au reușit și în etapa a șasea să se apropie destul de bine de timpul ideal la finalul track-ului. Traseul echipajelor de la TRIP a măsurat 160 km astăzi și a trecut prin Sovata și Praid.

Podiumul zilei a patra la clasa TRIP/ Etapa a șasea din Campionatul 100Tracks

 1. Echipajul 25 – Ursa Claudiu/ Crișan Lavinia
 2. Echipajul 37 – Voicu Valentin/ Clonța Ioana
 3. Echipajul 41 – Ferencz Zoltan/ Rozekmal Tunde

IMG_4951

La SOFT, track-ul a avut o lungime de 106 km. Bătălia aprigă continuă iar concurenții ajung într-un mod ironic să își copieze peste ani erorile. Ce altceva poți spune când la distanță de exact un an, echipaje diferite ajung în același impas.

Podiumul zilei a patra la clasa SOFT/ Etapa a șasea din Campionatul 100Tracks

 1. Echipajul 2 – Maxin Arpad/ Bogati Tihamer
 2. Echipajul 98 – Toma Dorin/ Christian Chronos
 3. Echipajul 3 – Marcovici Adrian/ Suciu Flavius

DSC_9504

 Adventure Challenge CUP

În teorie, echipajele de la clasa TRIP, cele care deja au în spate trei etape la 100Tracks Adventure, ar trebui să aibă un avantaj. Sunt deja obișnuite cu relieful, condițiile… ar avea un avantaj.

Nu a fost chiar așa, echipajele cu Dacia Duster s-au dovedit extrem de competitive.

 1. Echipajul 25 – Ursa Claudiu/ Crișan Lavinia
 2. Echipajul 60 – Bojan Alexandru/ Nițeanu Petre
 3. Echipajul 76 – Macovschi Claudiu/ Macovschi Monica

DSC_9579

Dacia Duster CUP

O gașcă frumoasă, dar care pe track uită de prietenie, fiecare își gestionează timpul cum știe mai bine. Deși la final au ajuns în proximitatea timpului ideal, surpriza a venit de pe traseu, unde arbitrii au punctat și timpi intermediari, detaliu care a făcut diferența la final.

 1. Echipaj 76 – Macovschi Claudiu/ Macovschi Monica
 2. Echipaj 68 – Retegan Tudor/ Golban George
 3. Echipaj 78 – Dorobanțu Cristian/ Onac Ana-Maria