Blog Cover Clasa Trip

Mașinile offroad de serie și șoferi amatori de 4×4 vor avea o clasă dedicată

Dacă clasele HARD și SOFT sunt adresate piloților cu experiență și mașinilor modificate, șoferii amatori de 4×4 care doresc să guste din experiența offroad într-un concurs au propria lor categorie clasa TRIP.

Clasa TRIP este cea mai accesibilă clasă a competiției din punct de vedere tehnic și financiar. Traseele pe care vă duce track-ul GPS sunt ideale pentru a combina o experiență 4×4 ușoară cu experiențele deosebite oferite de peisajele superbe ale dealurilor și pădurilor Mureșului, fără pericolul de a vă avaria mașina.

Mai mult decât atât, în afara echipajului pilot-copilot, în mașină este permisă prezența și a altor persoane care doresc să guste experiența.

Pentru cei care-și doresc să ajungă piloți offroad, participarea la clasa TRIP este cel mai bun prilej de a beneficia de experiența sportivilor cu vechime de la clasele superioare. Aceștia sunt numai buni de stors de informații în ceea ce privește offroad-ul și secretele sale.

Veți rămâne surprinși de comunicativitatea oamenilor de la 100Tracks și de modul în care veți fi integrați în comunitate încă din primele clipe ale sosirii voastre în campare. Aceste calități ale practicanților de offroad sunt căpătate după încercările grele prin care trec în timpul competiției, a momentelor în care e nevoie de o echipă sudată și de mai multe mașini care să lucreze împreună pentru a trece un obstacol, la clasele mari.

Pentru că track-ul GPS traversează drumuri naționale este obligatoriu ca mașinile participante să fie înmatriculate. Navigația se face combinat, pe track GPS și pe roadbook. Traseul este împărțit în secțiuni cronometrate, iar viteza medie impusă este de maxim 50km/h.