mzl.thqnyjek

Navigatia la 100Tracks

Avand in vedere forma noua de navigatie la competitiile 100Tracks (pe master track GPS), organizatorii acestui campionat s-au gandit ca este oportun sa vina cu mai multe detalii despre navigatia pe master tracks GPS.

In primul rand, concurentii pot apela la mai multe tipuri de device-uri pentru a putea naviga pe master track GPS. Concurentii pot naviga cu ajutorul unui aparat GPS tip Garmin, unui smarthphone mobil cu sistem de operare IOS sau Android sau cu ajutorul unei tablete cu sistem de operare IOS sau Android.
Pentru a naviga cu un aparat GPS de tip Garmin, concurentul trebuie sa ajunga cu acesta la secretariatul competitiei pentru a fi incarcat master Trackul dupa care navigheaza.

 

Pentru a naviga cu un smarthphone sau o tableta, concurentul primeste master trackul direct pe adresa de e-mail configurata pe device.

Pentru sistemul de operare IOS al smarthphone-ului sau al tabletei trebuia sa aibe instalat urmatorul soft:
MotionX GPS
care se gaseste si poate fi downloadat de aici:
https://itunes.apple.com/us/app/motionx-gps/id299949744?mt=8

 

Pentru siste-ul de operare Android al smarthphone-ul sau a tabletei, concurentul trebuie sa aiba instalat urmatorul soft:OruxMaps
care se gaseste si poate fi downloadat de aici
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orux.oruxmaps&hl=ro

 

Pentru a putea naviga dupa master track-ul GPS primit pe e-mail, va rugam sa urmariti tutorialul corespunzator sistemului de operare al smarthphone-ului sau tabletei dumneavoastre.

 

100Tracks – MotionX Tutorial

 

 

 

 

100Tracks – Oruxmaps Tutorial